Image Alt

Over ons

Het lekkerste Stooffruit

De Uitstovers, een team van gedreven mensen die streven naar de lekkerste gestoofde fruitproducten voor de consument. We houden van lekker en goed eten en weten dat goed stoven tijd kost. Daarom hebben we dat voor jou gedaan! We telen ons eigen fruit in Strijensas en maken gebruik van het fruit van contracttelers uit heel Nederland. We kiezen alleen voor de beste en lekkerste stukken fruit en creëren onze eigen recepturen. Met de aandacht en liefde die het product verdiend zorgen wij ervoor dat de lekkerste stooffruitproducten bij jou in de supermarkt komen te liggen.

De oorsprong van de Uitstovers komt vanuit het fruitteeltbedrijf van Gijsbert van Randwijk. In 1990 is het bedrijf van Randwijk en van Doorn fruit opgericht om de Hollandse stoofpeer weer nieuw leven in te blazen. Naast stoofperen teelt hij ook heerlijke Hollandse kersen, die in de zomermaanden verkocht worden in de kramen van LekKers.

De uitstovers zitten vol met inspiratie en geven jou graag de lekkerste recepten gemaakt met de producten van de uitstovers. Deze recepten zijn te vinden op ons platform www.stooffruit.nl. Heb je zelf een lekker recept met één van onze producten, deel deze dan online met #deuitstovers en #stooffruit. Of vul ons formulier in op de website.

De Uitstovers

De uitstovers is de familie van de stooffruitproducten, die in het leven zijn geroepen om stooffruit meer bekendheid te geven bij de consument. Van Randwijk en van Doorn fruit (de teler), is in 1990 begonnen met het telen en produceren van stoofperen.

Van Hollandse bodem

Bij De Uitstovers vinden we het belangrijk dat onze producten een zoveel mogelijk Hollandse afkomst hebben. Onze Toffe Peertjes groeien in onze eigen boomgaard te Strijensas en als we peren inkopen dan doen we dat bij telers die peren telen in Nederland met hetzelfde Global G.A.P. certificaat.

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.