25 jaar geleden in de Mariapolder te Strijensas begon Gijsbert van Randwijk met de teelt en productie van stoofperen. Hier is Ranfru Stoverij ontstaan en startte met de C1000 als eerste klant. De productie was nog kleinschalig en is nu inmiddels gegroeid naar een prachtige stoverij waar de lekkerste stooffruit producten worden bereid.  

Het verhaal

In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd binnen de organisatie. Na een aantal jaren in de polder van Strijensas stoofperen te hebben bereid, zag Gijsbert wel een toekomst in het stooffruit. Hij verhuisde naar de huidige locatie aan de Nijverheidsstraat in Strijen.

Het team breidde zich uit en de aanvragen voor kant-en-klaar stooffruit bleven komen. Waar ze begonnen met het leveren aan de C1000 als eerste klant, zijn ze nu één van de meest vooruitstrevende fruitstoverijen en marktleider in kant-en-klare stoofperen van Nederland. De uitstovers hebben al met verschillende namen en in verschillende verpakkingen in de winkels gelegen. Onder andere Strien’s stoofpeer, toffe peer, toffe appel, toffe peertjes etc.

25 jaar geleden opgestart in de Mariapolder te Strijensas door Gijsbert van Randwijk

Website

Vorig jaar introduceerde Ranfru het vernieuwde merk voor de retail: “de Uitstovers”. Dit jaar is de focus gelegd op de vernieuwing van de websites voor de consument. De oude websites: “toffepeertjes.nl & stoofperen.nl” hebben een nieuwe naam gekregen. “www.deuitstovers.nl & www.stooffruit.nl” zullen deze twee websites gaan vervangen. Deze websites hebben een moderne nieuwe uitstraling gekregen en zijn gericht om de consument te informeren en te inspireren.

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.